0854010449
Selecteer een pagina

Verhalen op video

Vragen, vertellen en uitleggen is ons vak.

Interessante Nederlanders op De Pijnbank

Voor Intermediair Magazine bedachten we het format van De Pijnbank. We gaan sporten met Interessante Nederlanders en interviewen hen ondertussen over hun carrière en de balans tussen werk en privé. In de eerste aflevering NOS-talent Mustafa Marghadi.

Interview met tv-maker

Voor RethinkingMedia Magazine interviewden we John Lukken, de hoofdredacteur van Shownieuws (SBS), over zijn vak als entertainmentjournalist. Hij verklaart waarom het ene shownieuwtje wel werkt en het andere niet. Plus: waarom Shownieuws lijkt op Nieuwsuur.

Achter de schermen bij …

Voor de vakbeurs Renovatie maakten we een ‘kijkje achter de schermen’, bedoeld om toekomstige sponsors te interesseren in deelname.

Impressie van masterclass

Video-impressie van de Eneco masterclass ‘Duurzame energie’. Hierbij wisselden projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten informatie met elkaar uit met betrekking tot het thema duurzame energie, specifiek rondom het in eigen beheer hebben of uitbesteden van warmte- en koude-installaties.

Interview met wetenschapper

Jan Rotmans, hoogleraar transitiemanagement aan de Erasmus Universiteit, verwacht een explosieve groei van lokale energiebedrijven, waarvan vele initiatieven ook weer zullen mislukken. “Dat is op zich niet erg,” zegt Rotmans tijdens de Eneco masterclass ‘Duurzame energie’, “zolang je maar bereid bent van elkaar te leren.”

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!